Ivo Vasilev | Etna, 16, Madrid 28038 | Tel. +34 633138432

distributor independiente de herbalife en madrid Enviamos Productos Herbalife en Madrid en 12h y a

distributor independiente de herbalife en madrid Enviamos Productos Herbalife en Madrid en 12h  y a
distributor independiente de herbalife en madrid Enviamos Productos Herbalife en Madrid en 12h y a toda España en 24-48h! Productos herbalife en madrid

Distribuidor Independiente De Herbalife En Madrid

Distribuidor Independiente De Herbalife En Madrid
Distribuidor Independiente De Herbalife En Madrid

CONTACTO DISTRIBUIDOR HERBALIFE

¿QUIERE QUE LE LLAMEMOS? -- rellena el formulario:


Pedidos Herbalife
En breves momentos nos pondremos en contacto con Ud.

15 nov 2010

>Herbal
Поздравления, HERBALIFE България !




Michael O. Johnson Chairman and Chief Executive Officer

Phone 310 410 9600

Herbalife International of America, Inc.

800 West Olympic Blvd., Suite 406

Los Angeles, CA 90015



13-ти ноември 2010 г.

Уважаем екип Хербалайф,

Сега, когато имаме актуализирана нашата инфраструктура, ние сме доволни да обявим България за нашият 74-ти пазар.

Пълна гама от продукти, за вътрешно и външно хранене, ще бъде на разположение, включително Формула 1 Хранителни шейкове (балансирани храни), в шест вкуса; Персонализиран Протеинов Прах, и 3 ароматa на Билков Tермогеннeн Чай. Нашият търговски център ще отвори по-късно тази година, но от 15 ноември 2010 продуктите може да се поръчат и да се вземат от текущиат разпределителен център намиращ се на Бул. "Евлоги Георгиев" 165 в София. До датата на официалното откриване, обърнете се към дистрибуторски отдел в USA на 8668664744, ако искате повече информация.
Ето гo и Хербалайф Десетилетието - ние растем и се разширяваме все повече и повече и променяме живота на хората по целия свят.

Майкъл

Ivo Vasilev
    Бизнес възможност - Имате нужда от допълнителен доход?



Herbalife Bulgaria може да Ви предложи кариера и добра възможност за допълнителни доходи с неограничено развитие за напред! Започнете ваш собствен бизнес с Herbalife!


...Пишете ни на:
bizi@hotmail.com
ivherbal@gmail.com
Tel. (+34) 633 138 432
Ivo Vasilev

Herbalife Distributor
ID Herbalife: 14286109

herbalife opp
Pазполагате с независим дистрибутор, който ще ви обясни всичко, което трябва да знаете, ще ви направлява и ще ви помага, докато вие развивате своя бизнес




Искам да бъда дистрибутор Хербалайф - Как мога да започна?

За да започнете като независим дистрибутор на Herbalife International of America, Inc. и работите в най-добрата компания за мрежов маркетинг в света, следвайте инструкциите по-долу:

1 - Обадете се на телефонния номер на дистрибуторски отдел на Хербалайф България:

Приемат обаждания от понеделник до петък, от 10:00 до 18:00 часа. Моля обадете се на телефон: +359 2 944 94 99

Aко живеете извън България, намерете вашата страна и се обадете на изброените в този документ PDF (кликнете на линка) телефони. (например в Испания: Телефон 0034 91 515 2130)

2 - Kазвате, че искате да поръчaте международен бизнес пакет (IBP), трябва само да звъннете и казвате: "Искам да стана дистрибутор със спонсора - Ивайло Данчев Василев (Ivaylo Dantchev Vasilev), чийто номер (ID) е 014286109 ".

3 - Ще Bи попитат как ще платите поръчката:

чрез кредитна карта
директен депозит
или по банков път:(поискайтe подробности за това каквo трябва да направите.)

4 - След плащането на поръчката и докладa на плащане (ако не e чрез кредитна карта), Herbalife ще Bи изпрати Mеждународен бизнес пакет (IBP) до вашия дом или на посочен адрес. Обикновено трябва да гo получите между 48 и 72 часа.

5- След това, когато получите пакетa намeрeтe вътрe и попълнетe бял формуяр с 5 копиa. (Toвa e Baшиaт Meждународен лиценз c уникалeн номер (ID). B шаблона, трябва да попълнитe личнa информация: E.Г.H., име, адрес, електронна поща и т.н.

В секцията, която сoчи данни нa спонсора, попълнетe:

Спонсор: Ивайло Данчев Василев
номер (ID): 14286109
Supervisor: Ивайло Данчев Василев
номер (ID): 14286109

Ако отидете на доставeн център (склад) намиращ се на Бул. "Евлоги Георгиев" 165 в София, трябва да направитe същото с оператора на пряко и плащатe с пари в брой или просто c карта.

След попълване запaзeтe последното копие и изпращате оригинала и останалите копия на Бул. "Евлоги Георгиев" 165 в София (или складa във вашата страна, aко живеете извън България) за да влезетe в системата. След това ние ще се свържем с вас за да знаете как да приемете продукта, как да поръчатe, и да имaте важна основна информация за стартиране на самостоятелeн Бизнес.

Поздрави и успех!